Despre noi ...

Suntem o echipa de ingineri si electricieni autorizati in domeniul instalatiilor electrice, instruiti si formati continuu pentru a proiecta si executa lucrari de cea mai inalta calitate.

GENERAL TEHNIC este rezultatul initiativei unor tineri entuziasti, fiind fondata in 1996, initiativa avand la baza experienta acumulata de fondatori in domeniul energiei electrice.

De la infiintare am cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinem o pondere insemnata in domeniul specific de activitate.

Ce facem ...

Obiectul principal de activitate este de la infiintare si pana in prezent „proiectarea si executia de instalatii electrice interioare, automatizari, linii electrice aeriene sau subterane cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV pentru cladiri civile si industriale”.

Cum facem ...

Pentru noi clientul este prima prioritate. Urmarim perfectiunea si cautam in permanenta oportunitati de a imbunatati sistemele si procesele existente.

Avem in dotare masini, utilaje si echipamente performante cu care executam lucrari de inalta calitate si cu ajutorul echipei noastre de ingineri ridicam nivelul de performanta a lucrarilor executate.

Ne adaptam strategia de piata la toate cerintele si incercam sa ne imbunatatim continuu serviciile. Concomitent cu evolutia noastra a crescut si complexitatea lucrarilor abordate si diversitatea acestora.

Cine ne atesta ....

In scopul realizarii obiectului principal de activitate suntem atestati de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei din Romania (ANRE), detinand atestatele tip B, C1A si C2A pentru proiectarea si executia lucrarilor mentionate.

Detinem si licenta eliberata de Autoritatea de Reglementare a Serviciilor Publice Comunitare (ANRSC)  pentru prestarea serviciului de iluminat public.

Suntem autorizati de catre Autoritatea Feroviara Romana (AFER) pentru executarea lucrarilor de constructii montaj, reparatii capitale, modernizari, intretinere tehnica si reparatii curente la instalatii de semnalizare, centralizari si blocare, detinand in acest scop autorizatia si agrementele aferente.

Avem implementate sistemele de management  al calitatii ISO 9001:2008, sistemul de management al mediului ISO 14001:2004 si sistemul de management al sanatatii si securitatii in munca BS OHSAS 18001:2007.

Cine ne recomanda ....

Am putea enumera mii de bransamente monofazate si trifazate, lucrari de instalatii electrice interioare la cladiri civile si industriale, iluminat public, lucrari de actionari electrice si automatizari, retele electrice cu tensiuni pana la 20 kV, montare posturi de transformare si grupuri generatoare, tablouri, firide.

anre

afer

anrsc

aeronautica